Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 június 29., csütörtök. Péter, Pál napja van
Belföld

Így jártam anyátokkal!

bulváros.hu

2009 január 26., hétfő 12:00

Az Emmy díjas sorozat, az Így jártam anyátokkal ismét új évaddal jelentkezik a Comedy Central Magyarország műsorán. A harmadik széria eseményeit január 29-től követheti mindenki a magyar humorcsatornán.

2030-ban járunk, Ted (Josh Radnor) gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg édesanyjukat. A 25 éves emlékekből tudjuk meg, hogy miként alakul a főhős és barátainak élete. A harmadik évad szomorúan indul, már ami Ted életét illeti. Robinnal való szakítása után nehezen tudatosul benne, hogy ezentúl csak, mint barátjára tekinthet a lányra. A sorozat rajongóinak egyelőre nem kell aggódniuk, van még utánpótlás, hiszen Amerikában jelenleg a negyedik évadnál tart a történet.

A harmadik széria 8,2 millió ember ültetett le a képernyők elé a tengerentúlon, a sorozat sikerességét pedig az is jól mutatja, hogy a szakma is folyamatosan elismeri az Így jártam anyátokkal stábját. Emmy díjak sokasága sorakozik az alkotók polcán, idén pedig a legjobb mellékszereplők között jelölték Golden Globe díjra Neil Patrick Harris-t, aki Ted legjobb barátját, Barney Stinson-t alakítja.

Harmadik évad, első epizód: január 29., 21:00

Címkék: sorozat, visszatér

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.