Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Brózik Klári szerepet kapott Ákos legújabb klipjében

bulváros.hu

2010 április 9., péntek 11:14

Brózik Klári szerepet kapott Kovács Ákos legújabb klipjében. A Jóban Rosszban színésznője boldogan vállalta el a felkérést, hiszen a zeneszerző-énekes munkásságát régóta figyelemmel követi. Ákos Szindbád dala című kisfilmjét április elejétől láthatják a rajongók, melyben Klári három női karaktert kelt életre.

A Kecskeméti Katona József Színházban forgatta legújabb videóját Ákos, melynek női főszerepét Sári Évi mellett Brózik Klári kapta. A Jóban Rosszban színésznője boldogan vállalta a nem mindennapi feladatot. "A magyar előadók közül Ákos nagy kedvencem évek óta, így nem kellett sokat gondolkodnom, mit is mondok a felkérésre. Nagyon megtisztelő és izgalmas feladat, hogy az ő klipjében szerepelhetek." - árulta el Klári.

A történet szerint a színház megidéz egy szellemzenekart, akik egy Szindbádról szóló dalt játszanak a forgószínpadon. A dal előcsalogatja Szindbád szellemét, ő pedig megidéz néhány nőt az életéből. Ákos a klip forgatókönyvírója és rendezője, valamint Szindbád megtestesítője. A női főszerepekben pedig Sári Évi és Brózik Klári domborít.

"Nem nézek tévét, a sorozatok teljesen kimaradnak az életemből. Klárit az asszisztensem ajánlotta a figyelmembe, mint a közös munkát örömmel vállaló színésznőt. Az első találkozás meggyőzött arról, hogy jól megértjük egymást. Megmutattam neki a dalt, elbeszélgettünk a forgatókönyvről, a másik női szereplővel, Sári Évivel többször együtt utaztunk Kecskemétre helyszínbejárásra és jelmezpróbára. A munka nagyon jó hangulatban zajlott, az autentikus jelmezek azonnal előhívták a színészekből a karaktereket. Nagyon szeretek forgatni, a Szindbád dala klipforgatás életem egyik legboldogabb napja volt. Az operatőrökön, Juhász Viktoron és Streba Zolin kívül még a stáb se látta az elkészült anyagot, ők ugyanúgy április 6-án találkozhatnak először a Szindbád dala klipjével, mint a közönség."- mondta Ákos, aki a két színésznőnek még monológokat is írt, amleyek a videó hosszabb, rendezői változatában láthatók majd.

"Három karaktert kellett eljátszanom, ami nem volt nehéz feladat, mert nagyon sokat segítettek a jelmezek, illetve Ákos rendezői instrukciói. Alapvetően máshogy tartja magát, máshogy viselkedik az ember egy világoskék apáca ruhában, mint egy nagy kalappal a fején, fehér női ruhában vagy épp vampként, fekete körmökkel. Már alig várom, hogy lássam a végeredményt! Én nagyon megszerettem az új dalt és szerintem az emberek is imádni fogják." - tette hozzá Brózik Klári.

Címkék: klip, Ákos, Brózik Klári, szerep, Szinbád

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.