Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Címlapsztori

Zoltán Erika vallott: 19 éve él ebben a helyzetben!

bulváros.hu

2009 február 20., péntek 17:00

Az odaadásról beszélt Zoltán Erika partneroldalunknak, a sztarportre.hu-nak.

A varázsszó a megfelelő személy.

- Tizenkilenc éve élek abban a helyzetben, amiről azt gondolom, hogy az egyetlen, egyszeri, megismételhetetlen és az igazi. Amire huszonnyolc éves koromig vártam, és nem hagytam, hogy elmenjen mellettem a lehetőség, pedig nagyon-nagyot kellett lépni. Szerencsésnek érzem magam, hogy mertem hagyatkozni a megérzéseimre, az ösztöneimre.

Óvni kell, hogy mindig rendben legyen.

A szerelem, ha kölcsönös, akkor az egy sokkal jobb és boldogabb életet eredményezhet hosszú távon, mint egy működő, de érzelmekben nem túl gazdag kapcsolat. Akkor hívhatjuk igazi szerelemnek, és akkor teljes a dolog, hogyha mindent adni akarsz - ami csak tőled telik, érzelemben, szeretetben, odaadásban -, és ezt te is mind megkapod. Az önzetlen szerelem kizárólag akkor működhet, ha olyan ember felé irányul, aki ugyanolyan önzetlenül csak minket akar, minket szeret, és minden jót - ami tőle telik -, nekünk akar adni. Ha úgy gondoljuk, hogy meg van az igazi - érzelmi, szexuális és gazdasági téren, a szórakozás, a munka terén -, úgy néz ki, hogy ennél tökéletesebb nem jöhet, akkor ezt a kapcsolatot nagyon óvni kell, hogy mindig rendben legyen.

Tessék-lássék...

Ha olyan kapcsolatba kerültem egyszer-kétszer az életemben - de abból nem is lett soha semmi komoly -, amit nem éreztem kereknek, csak tessék-lássék kapcsolat volt, akkor abból én ki is léptem nagyon hamar. Nem engedtem belefolyni magam, mert nem éreztem jónak a dolgot. Ez nehéz döntés egy nő számára, önmagával szemben beismerni, hogy tovább kell lépni. Ha egyoldalú a szerelem, akkor hajlamos az ember arra, hogy csak ad, abban bízva, hogy hátha egyszer visszakap valamit. Ha kölcsönös, akkor amennyit adunk, annyit vissza is kapunk.

Két ember, akik egyébként tökéletesen összeillenek...

Nagyon nagy probléma sokszor, hogy két ember - akik egyébként tökéletesen összeillenek -, két annyira más jellegű munkát végez, hogy a hétköznapjaik többsége nem telhet együtt. Ez bizony vezethet egy idő után a teljes eltávolodáshoz. Az élmények, ha együtt élik meg - a rosszat is, a jót is -, egyre erősebbé teszik a kapcsolatot. Nekem nem tudná senki bebizonyítani, hogy én nem veszek észre valamit a férjemen, hogyha másképp működik, hiszen tetőtől talpig ismerem. Tizenkilenc éve, minden egyes rezdülését, hangulat változásait, ébredését, alvását, napközbeni tevékenységét. Ha nem veszek valamit észre, akkor nem figyelek rá, akkor csak magammal vagyok elfoglalva.

Címkék: helyzet, odaadás, család, szeretet, egyensúly, Zoltán Erika

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (4)

#4 Kapronczai Melinda baba 2012-03-20 00:29:49

Én is szeretem kisgyerekként kezdtem nála kb 7.max 8.évesen kezdve nála táncoltam éreztem a táncba valamit éreztetni akar velem hát ime szeretet odafigyelás egészség kitartás nayon szeretlek ahogy anyu mondaná te vagy plusz anyukám!!!!!!!és az is maradsz szeretlek nagyon!!!BABA dance girls

#3 B.Gyöngyi 2009-12-31 18:22:20

Zoltán Erika profi a szó-szoros értelmében, nagyon szeretem, nem uncsi, mindig van mit szeretni rajta, csak igy tovább!

#2 Anett 2009-07-18 00:10:31

Én is imádom gyerekkorom óta - van kisugárzása, és egyedi stílusa van. Kellemes a zenéje,bár jobban tetszik a hangja magas hangfekvésben.

#1 Dósa Laci 2009-03-01 14:26:20

Nagyon Szeretem Zoltán Erikát, már 21 éve... Számomra ő az etalon, kevés ilyen ember van a világon... Bárcsak több ilyen ember lenne mint Erika, akkor kevesebb rossz dolog történne a világon. Csak maradj ilyen. Pusszancs: Laci

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.