Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 szeptember 25., hétfő. Eufrozina napja van

Keresés

2017. szept.

HKSzCSPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Újdonság a stressz inkontinencia kezelésére

bulváros.hu

2009 március 11., szerda 12:50

Az Angliában kifejlesztett IncoStress eszköz az elmúlt években a stressz inkontinenciától szenvedő hölgyek százezreinek oldotta meg problémáját. Eddig csupán Angliában, Belgiumban, Franciaországban és Spanyolországban volt elérhető, mostantól azonban a magyar hölgyeknek is segítséget nyújthat, ugyanis az IncoStress megérkezett hazánkba

A stressz inkontinencia a hölgyeknél a leggyakoribb inkontinencia típus. Hazánkban mintegy négyszázezer nő szenved stressz inkontinenciában, amely bárkinél, bármely életszakaszban előfordulhat. A probléma túlnyomó részt fizikai változások, mint terhesség, szülés, vagy hormonháztartásbeli változások, például menopauza idején jelentkezik. Azon hölgyeknél alakul ki, akiknél meggyengültek a gátizmok, ennek következtében a húgycső nem tud olyan erősen, szorosan zárni, mint ahogy normális esetben tenné. Ennek eredményeképpen fizikai nyomásra átszivárog a vizelet a húgycsövön.

Más inkontinencia típusokkal ellentétben szerencsére gyógyítható. Orvoslására már eddig is létezett jó néhány, akár drasztikus, akár kíméletes megoldás, de olyan még nem, amely fájdalom, sőt kellemetlenség nélkül, belátható időn belül hoz hathatós eredményt.

- Az IncoStress-t kifejezetten a stressz inkontinenciában szenvedők számára fejlesztették ki Angliában. Orvosi - allergén- és latexmentes - szilikonból készült, gyógyászati segédeszköznek minősül; a tamponhoz hasonlóan belsőleg használható. A hüvelybe felhelyezett IncoStress a hüvelyen keresztül finom nyomást gyakorol a húgycsőre, mely azonnali megoldást jelenthet vizelettartási problémák esetén, helyreállítja a húgyhólyag természetes anatómiai helyzetét.

- Súlyával és egyedülálló alakjával összehúzódásra és elernyedésre ösztönzi a hüvelyi- és gátizmot, így ezek belátható időn belül megerősödhetnek. Ezen áldásos hatásai révén az IncoStress nem tüneti kezelést, hanem teljes gyógyulást eredményez. Emellett az eszköz megelőzésre is alkalmas, hiszen az egészséges gátizomzatot is megerősítheti, felkészülve ezzel a szülésre, vagy a menopauzára - mondja Klausz Réka szakértő.

Az IncoStress Angliában négy éve került forgalomba, ahol a hölgyek 20%-a szenved stressz inkontinenciában. Az eszköz sikerét - egyebek mellett - annak is köszönheti, hogy nők tervezték nőknek. Gaynor Morgan egészségügyi dolgozó fejlesztette ki édesanyjával, aki személyesen érintett volt a stressz inkontinenciában. Az IncoStress klinikai tesztelés olyan sikeres volt, hogy az operációkra váró betegek közel 30%-a visszamondta a műtétet. A közepes - vagyis operációra nem szoruló - stressz inkontinenciával küzdő hölgyek 70%-a pedig jelentős, pozitív változásról számolt be.

Címkék: inkontinencia, egészség, segítség, újdonság, stressz, szenvedés,

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (1)

#1 megbokrosodott 2009-03-11 15:34:37

Szerintem a legjobb terápia a II.Bokros csomag. Ha ezt az ország kibontja, mindenki beszarik.

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.