Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Szulák Andrea, az eleven varázslat

bulváros

2010 március 23., kedd 12:01

Szulák Andrea énekesnő, színésznő és műsorvezető a rendszerváltás óta kápráztatja el a magyar közönséget kivételes színészi tehetségével, csodálatos énektudásával és kommunikációs képességével.

Bár a hölgy a kapitalizmussal egy időben került reflektorfénybe, a pénzhajhász, önző rendszer nem nyomta rá a bélyegét. Mert Andreát nem a pénz vagy a hírnév inspirálja, hanem az őszinte és tiszta szórakoztatás.

A 46 éves művésznő minden alkalommal ámulatba ejti a nézőközönséget, valahányszor feltűnik a tévé képernyőn egy-egy talkshow, színházi előadás vagy énekes produkció alkalmából. Szulák Andrea, nem csupán arra képes, hogy tökéletes átéléssel, hitelesen adjon elő egy aktuális karaktert, vagy énekeljen el egy zeneszámot, de arra is, hogy megszerettesse magát másokkal, köszönhetően a maga egyenes jellemének és jóindulatának A hölgy beszédkészsége és szimpátiája nyilvánvalóan optimizmusából fakad, és abból, hogy mindenhez előítéletek nélkül áll hozzá.

Szulák Andrea 1964-ben született Budapesten. Miután elvégezte az iskoláit, külföldön dolgozott, mint tánczenész. Járt Hollandiában, Németországban és Angliában. Mikor hazajött, és úgy döntött véglegesen Magyarországon marad, olyan neves lokálokban lépett fel, mint a Moulin Rouge, Grand Hotel Hungária vagy az Astoria. 1990-ben az újjá alakult Neoton Família énekesnője lett. Az első, igaza nagy siker 1991-ben jött, amikor is megnyerte a moszkvai OIRT fesztivál díját. Egy évre rá, 1992-ben az egri táncdalfesztivál győztese lett és megkapta az Év Énekesnőjének járó Emerton díjat (amit még egyszer bezsebelhetett 1994-ben).

Első szólóalbuma, a "Nem harap a néni" 1992-ben jelent meg. 1993-ban lehetőséget kapott, hogy ő legyen az első magyar előadó, aki kijuthat az Eurovíziós Dalfesztiválra Árva reggel című dalával, de nem sikerült, mert az országokra szabott elődöntőn nem nyert.

Azóta ugyan nem nyert újabb díjakat, de több lemezen, színdarabban és televíziós műsorban csillantotta meg tehetségét. 1996 főszerepet játszott az Űrgammák című tévé sorozatban. 1998-ban az Operettszínház Hotel Menthol rocknroll musical-ében játszott. Ez a szerep alapozta meg színházi karrierjét, és ugyanebben az évben volt először műsorvezető a TV2 "Ki vagyok én" játékos vetélkedőjében. Ezt követően még több szólólemez (Szerelemez, Cinema, Musical is meg nem is), televíziós műsor (Activity, Szulák Andrea show, 6 órai tea) és színházi előadás (Nyomorultak, Hello, Dolly!, Hyppolit, a lakáj) látott napvilágot a művésznő életében.

Szulák Andreán kívül nem sok előadó rendelkezik ennyire gazdag lelki világgal, amely segítségével giccsmentesen a színpadra tud vinni vagy elénekelni bármilyen érzelmet. Ő a magyar kultúra része. Munkásságának minden mozzanatát elegancia, kifinomultság, de mindenek előtt jóakarat jellemzi. Ha létezik emberi formában létrejött varázslat, akkor Andreának annak kell lennie.


Forrás:
http://www.szulakandrea.hu/

Címkék: Szulák Andrea, énekesnő, színésznő, művésznő, életpálya, karrier, élet

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (2)

#2 Todorovics István 2014-10-18 21:45:44

Igazságtalan, hogy minden rá jellemzőt elorroztak az előttem írók! Tényleg Ő nem csak egy kiváló előadó hanem egy nagyon kedves, szeretni való ember is. Én nagyon szeretem! T.Pisti

#1 babi 2010-04-01 20:47:29

Teljesen egyetértek a cikkel ! Andrea valóban nagyon tehetséges ember gyönyörűen énekel és amellett nagyon jó szinésznő is és tégyleg rá nem az jellemző ,hogy csak a pénz hatja hanem szeret adni azoknak akik őt szeretik! Mindenek felett nagyon kedves ember aki megmaradt EMBERNEK ebben az úgynevezett "sztárvilágban"Köszönöm Andrea ,hogy vagy nekünk és még sokáig legyen sikered a pályádon!

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.