Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 június 29., csütörtök. Péter, Pál napja van
Címlapsztori

Mell vilantás a szexi szőkétől!

bulváros.hu

2012 december 10., hétfő 20:46

Erdőhegyi Brigitta igencsak lenge öltözékben fogadta Nagy Norbi kétszeres magyar bajnok barátait...

A hírességek egy nagyszabású gokartversenyen mérték össze tudásukat, majd a megmérettetés után Brigi minikoncertjét hallgatták végig. Az este folyamán még Norbi 18-ik születésnapját is ünnepelték. A sztárok, akik részt vettek az eseményen: DJ Dominique, Szigeti Ferenc, Tóth Szabi, Mujahid Zoli, Gájer Bálint, Bedhy, Müller Attila és Gál Csaba Boogie.

Erdőhegyi Brigitta három év után rukkolt elő új klippel. A videóban szerepel Nagy Norbi kétszeres magyar bajnok autóversenyző is. A forgatás során annyira összebarátkoztak, hogy elhatározták egy különleges bulin mutatják meg sztárbarátaiknak a klipet. Az eseményt összekötötték Norbi 18-ik születésnapjával és egy nagy gokartversenyt is rendeztek az Eurocenterben lévő Gokartringen.

A sztárok gyermeki lelkesedéssel hajtottak a gokartpályán. Két körben zajlott a meccs, így nem egy, hanem két győztes sofőr is volt. Az első futam nyertese DJ Dominique volt, aki elhatározta, hogy visszajön a pályára, annyira élvezte a versenyt. A másik futam első helyezettje Müller Attila volt, de csak egy hajszálnyival előzte meg Tóth Szabit, akiről köztudott, hogy imád gokartozni. A nyerteseknek Brigi és Norbi egy- egy serleget adott át, aminek a hírességek nagyon örültek.

A versenyzés után levetítették Brigi új, Livin n in a free world mcímű videóklipjét. A premier után pedig elfújták Norbi 18-ik születésnapi tortáját, amely természetesen versenyautó formájú volt. Amíg a vendégek a finom vacsorát fogyasztották, Brigi egy minikoncerttel kedveskedett a vendégeknek, amit Müller Attila szaxofonszólója színesített.

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek a bulira és kíváncsiak voltak a klipemre. Norbival nagyon összebarátkoztunk a forgatáson, így egyértelmű volt, hogy a premiert, a 18-ik születésnapjára időzítjük. Norbi ötlete, a gokartverseny különösen tetszett és bevallom én is nagyon élveztem a száguldást-mesélte Brigi

Erdőhegyi Brigitta legújabb videója napokon belül látható a hazai zenecsatornákon!

Címkék: szex, szexi, sztár, erdőhegyi brigitta, gokart

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.