Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Belföld

Vörös riasztás: Liptai Claudia

bulváros.hu

2010 október 14., csütörtök 15:00

Liptai Klaudia rendkívül sokoldalú. Szakmai téren igen befutott személyiség. Láthattuk már kibeszélő-show háziasszonyaként, színpadon szerepelni, műsorvezetőként. Karrierje töretlen, igazán sikeres.

Magánélete viszont szinte szöges ellentéte szakmai életének. Legtöbbször ugyanis nem mint műsorvezető szerepel a címlapokon: Gesztesi Károly felesége, Daróczi Dávid kedvese, a hölgy, akit legújabban levetkőztetett a nyuszis magazin, vagy aki egy nős apukára csapott le éppen.

Az embereket mégsem a karrierje érdekli, annál inkább szerelmi életének alakulása az, ami lázban tartja az országot. Gesztesi Károllyal való szakítása után került még jobban a figyelem középpontjába, azóta a média árgus szemekkel figyeli a művésznőt, és próbálja nyomon követni magánéletének minden mozzanatát.

A Claudiával kapcsolatos hírek megosztják a lakosságot. Van, aki a botrányoktól, bonyodalmaktól függetlenül ugyanúgy kedveli a műsorvezetőt, mint eddig, de akad olyan is, akinek véleményét jelentősen befolyásolják az elmúlt hónapok történései. Válása után Daróczi Dávid volt kormányszóvivővel láthattuk az újságok oldalain, kinek későbbi halálhíre nagyon megviselte Liptait. De a sors nem volt hozzá kegyes, újabb gyásszal kellett szembenéznie, másfél hónapja az édesanyja is elhunyt. Mindezek után elég hamar visszament dolgozni, egyféle terápiaként. Majd robbant a hír: Claudia új szerelme egy nős férfi, akivel állítólag már szakítottak is. Ez volt vele kapcsolatban az utolsó olyan hír, ami felkorbácsolhatta az emberek idegeit, azóta úgy tűnik, "lenyugodott". Bár valószínűleg igazán nem fog lenyugodni soha, olyan ő, mint egy szunnyadó vulkán, de az sem mondható el róla, hogy bármikor is túllőtt volna a célon.

Még ha nem is maga a színésznő tehet arról, hogy folyamatosan róla írnak a magazinok, újságok, mindenesetre elég zűrös, viharos a magánélete. De aki egykoron azt vallotta barátnőjének, hogy ő mindenképpen a címlapokon lesz, az biztosan tudja, mit csinál. Az már más kérdés, hogy milyen áron, és hogy megéri-e.

Varga Edina Ilona

Címkék: vörös, risaztás, Liptai Claudia

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.