Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Címlapsztori

Van az a pénz, amiért lekonyul

bulváros

2009 október 11., vasárnap 16:35

Nagy Feró büszkén vállalja, hogy szexuális teljesítménye már nem a régi, Vágó István pénzre szorul, a nép egyszerű lányának pedig disznó nő a hónaljába. Tényleg ennyire szánalmas a magyar reklámpaletta?

Elismerem persze, hogy potencianövelő szerre bizonyos életkor fölött bárkinek szüksége lehet. Hallatlan ellentmondás azonban "a nemzet csótányának" arca egy ilyen termék mellett. Ha húsz évvel ezelőtt bárki odament volna hozzá a következő szavak kíséretében: "Komám, mire betöltöd a hatvanat, nemhogy nem áll majd fel, de még reklámozni is fogod" - nos, szerintem bátor kérdezőnk máig magán viselné a válasz nyomait.

Másik kedvencem Vágó István sajnálatos eladósodása, melyet nyilván csak a legnaivabbak képesek komolyan venni. Pór sorsra jutott kvízmesterünk hosszas sorbanállást követően részt vesz az elvileg csupán félperces kölcsönigénylési procedúrán, másnap pedig SMS-ben értesítik az eljárás sikerességéről - miközben épp a sminkszobában ül.

Hírességekhez nyúlni tehát divatos, egyszersmind veszélyes megoldás. Úgy érzem, az említett esetekben lankasztóvá és hiteltelenné váltak a promóciók. Hiszen ki tudna azonosulni egy merevedési zavarokról mesélő rocklegendával vagy egy nincstelenséget mímelő tévésztárral?

Ám nemcsak így lehet elbaltázni egy-egy reklámot. Néhány hónappal ezelőtt például fölhívták a figyelmem arra, hogy malackák laknak a hónaljamban. Mert nem azt a bizonyos dezodormárkát használom, amely garantáltan disznóűző hatású. Aki tehát röfögést hall a közelemben, szóljon rám nyugodtan.

(sav)

Címkék: reklám, nagy feró, vágó istván

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.