Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Címlapsztori

Erdélyi Mónika és Gesztesi lebuktak a szerelmükkel!

bulváros

2009 február 25., szerda 08:05

Persze, nem együtt, hanem külön-külön, ugyanis szerelmi válság söpör a CELEB világban! Az elmúlt napokban az újságok hasábjain tönkrement házasságokról és válásokról olvashattunk. A szilárdnak hitt kapcsolatok sora bomlik föl, nem tudni ki lesz a következő áldozat. A hurrikánhoz hasonló válási hullámot Gesztesi Károly megromlott kapcsolata Liptai Claudiával idézhette elő, mert ettől fogva föllázadtak a hazai sztárok a házasság intézménye ellen. Kiderült, több pár sem szereti már egymást és ezzel le is buktak a nagyközönség előtt.

Hátra arc!

Valami van a levegőben. Egyre több hazai híresség dönt úgy, hogy beadja a válópert. A feltornyosuló problémákat nem tudják leküzdeni, s a könnyebbik utat választva bontják fel házasságukat. Nagy nyomás nehezedik rájuk, a sztárárság minden negatívumával, ami magánéletükre is kihatással van. Úgy tűnik, nem tudják föl venni a harcot, s hagyják tönkremenni kapcsolatukat.

Vegyük sora azokat a sztárpárocskákat, akik az utóbbi napokban döntöttek a válás mellett.

Pintér Adrienn és Bánszki László a VIVA televízió szerelmespárja is bejelentette, hogy házasságuk összeroskadt a folyamatos veszekedések miatt, s búcsút vesznek egymástól. A pár 2005 augusztusában fogadott örök hűséget egymásnak. A boldogító igen után tudták meg, hogy új jövevénnyel bővül családjuk. Ada élőadásban közölte férjével, hogy egyszerre két gyermekkel is megajándékozza. Hiába az idilli boldogság, házasságuk nem állta ki az idő próbáját, három és fél évig bírták együtt.

- Nagyjából egy éve kezdődtek a problémáink -meséli a csinos műsorvezető. Ada azt is elárulta, hogy túl hamar házasodtak össze, és a gyermekek is túl hamar születtek. A fiúk nevelése és a sok munka mellett nem maradt egymásra idejük, s minden apróságon összevesztek. Érthető módon a párnak szerelmüket sem volt ideje ápolni, közös programokon sem tudtak tervezni.

A válás már folyamatban van, Timo a szüleihez költözött. Az ikreknek, Bálintnak és Bencének szinte fel sem tűnik édesapjuk hiánya, mert Timo amúgy sem tartózkodott túl sokat otthon- árulta el Ada a Blikknek.

Valószínűleg túl elhamarkodottan döntöttek a válás mellett. Legalább a gyermekek érdekében próbálták volna házasságukat megmenteni.

Nem ők az egyedüliek. A Groovehouse- ből ismert Judy házassága is zátonyra futott. Férjével, Nagy Rolanddal eleinte úgy tűnt tökéletes párt alkotnak. Házassági fogadalmaikat komolyan gondolták, de kapcsolatuk mégis oly annyira megromlott, hogy végül kimondták a boldogító nemet. Házasságuk csupán három évig tartott.

Judy hosszas őrlődés után döntött úgy, hogy végül kiadja férje útját, mert rájött, hogy mennyire különböznek a párjával. Erre a házasság megkötése előtt is gondolni kellett volna. Az elválást megkönnyíti, hogy házasságuk ideje alatt nem született gyermekük.

Judy elmondta, hogy teljesen ki volt készülve lelkileg, sokat sírt, és a munkájában sem tudott teljesíteni, ezért is kellett döntenie. Elszakadni mégsem tudnak teljes mértékben egymástól. Roland a zenekar dobosa, s a közös fellépéseken a találkozást nem tudják elkerülni.

Különbözőségekre hivatkozva Erdélyi Mónika és férje, Mukli Gyula is kapcsolatuk megszakítása mellett döntött. Mónika így ismételten egyedülálló anya lett, két gyermekkel. (2007-ben született meg a férjével közös gyermekük, Olívia.)

A Mónika Show háziasszonya egy felvételen találkozott szerelmével, még 2003-ban. A lánykérésig eljutottak, ám az oltár elé nem állt a pár. A nyilvánosság előtt bizonygatták, hogy számukra nem fontos a papír. A halogatás hátterében minden bizonnyal kapcsolati probléma húzódott meg.

Eljutottak arra a pontra, hogy nem tudják elképzelni, hogy a jövőben is egy párt alkossanak. Mónika elmondta, hogy nem félrelépés a válásuk oka, hanem egyszerűen a különbözőségek miatt széthúznak. A pár, amíg nem talál új otthont, együtt laknak. Gyermekük miatt rendszeresen találkozni fognak.

A hazai sztárok most boldogtalan celebek. Nincsenek könnyű helyzetben, szerelmi életüket gyakorlatilag a nyilvánosság bevonásával élik. Valószínűleg a túl sok teher miatt távolodnak el egymástól, de ez a kispolgárok életében is gyakori probléma. Nem tudjuk, hogy valójában mi áll a válások háttérben. Remélhetőleg egy idő után elmegy a kedvük ettől, és újra helyre áll a rend a sztár világban.

Címkék: Gesztesi, válság, celeb, szerelem, házasság, tönkremegy, sztár, vége, ügyvéd

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (24)

#24 Tari Ágota 2009-03-05 17:14:50

Gesztesiék nem válna, sőt minden rendben, csak pénzt csináltak a bulvárlapoknak, hogy többen vegyék azokat. Ezek pénzért mindent, nem tűnt még fel????

#23 Cseperka Zoltán 2009-03-05 12:04:15

Azt a Liptai C.-át nehéz is lehet elviselni. A legbutább közszereplők egyike. A Havas mellett a Mokkában csak azt merték rábízni, hogy kérdezze meg az éppen akárhonnan kieső versenyzőt, vagy házlakót, hogy ki kivel csókolózott. Eddig terjedt a szellemi kapacitása. Mikor komolyabb témához kellett volna hozzászólni, egy épkézláb mondat nem hagyta el a száját. Mindemellett pedig, hogy oda van magától...

#22 Marcsi 2009-03-03 09:34:20

Ezek a drága jó Hírességeink szó szerint kínjukban nem tudják mit csináljanak.A magán életük nem érdekelnek bennünket.Hanem a müvészet amit tanúltak és csinálnak.Nézek egy darabot és közben az jut eszembe most csalta meg párját,felháborító.Mindenből pénzt csinálnak.Kiteregetjük a szennyest és pénzt kapunk érte.Vetkőzünk megint pénz.Nem vagyok prüd de ez az igazság.A bulvár lapok is jól járnak.A Mónika sót beszüntetném ne tegyen már olyan ember igazságot aki a saját életéből is bukásra áll.Vigyorog okoskodik közben. Két gyerek csonka családban nő fel végig nézik a szülők hülaségét..Tolarencia már nem is létezik,szeretet egymás megbecsülése.Vagy az egész bulvár hír csak etetés mindkét fél jól jár.Pénz pénz csak erről szól.Mi egyszerű emberek is bevállalunk egy kis szétvállást csak persze mint a mesében és nem lesz anyagi gondunk.Mi még Egymásért és a Gyerekeinkért vagyunk élünk küszködünk.A sztárok meg saját magukat alacsonyítják le.Undorító tartsák meg maguknak a családi problémát, ne pedig még ezzel is gazdagodjanak.Más meg éhezik.A régi sztárok ennyire nem adták ki magukat.Volt tartásuk.Persze az egszerű emberek is vállnak,mert valahogy divattá vált.

#21 Inci 2009-03-02 16:25:33

Sziasztok.Nem tudom miért kell ennyire nagy nyilvánosságot adni ha egy házasság tönkre megy.Nem ő az első és utolsó aki egyedül neveli gyermekeit.Magánügy.

#20 ruszki 2009-03-01 21:27:27

mónika egy [moderálva].itt osztja az észt szaros 27ezerért h megjelenjenek a studioba és egy kitalált veszekedést eljátszanak.ugyan már szánalmas...ezmellett az ő élete is elvan [moderálva]va de ahogy felfogja pfff barom egy felfogás!!!!Joshi pedig nagyon jó ért is hozzá és nála nem is pénzért hivnak embereket!!!ennyi a kül kettőjük között!!!Joshi Jó!!!

#19 magyar istvánné 2009-02-28 12:46:06

Én azért nem szeretem a Mónika showt mert igaz szeretettel osztogatja az észt Mónika más embereknek, holott az ő élete is kisiklott. Szerintem sokkal élethübb és hozzáértő Joshi Barát. Engem spec nem érdekel egyik celeb házassági válsága!!!!

#18 Nagy Éva 2009-02-27 16:25:46

Az a szörnyű az egészben, hogy ottmaradnak a gyerekek, azok sérülnek a legyjobban. Ha felnőttek lesznek milyen családmodelt követnek ? Ha már egyszer vállalták a gyerekeket, egy kicsit le kellene győzni az önzésüket, nehogy már alkamazkodjanak valakihez !

#17 Kovácsné 2009-02-27 06:48:15

Valahogy nem értem ezt a sok válást a való világban és a sztárvilágban egyaránt. Hova tűnt a megfontolás, a tolerancia az egymás megbecsülése,az igazi valódi holtomiglan holtodiglan?Rengetegen költenek sok milliót a házassági ceremóniára aztán egy-két év múlva elválnak!? Miért van ez így????

#16 totya 2009-02-26 20:30:18

Gratulálok nekik sikerük van!

#15 Alfi 2009-02-26 09:09:47

Azért szépen ,finoman de a Mukli Gyula is jól aláásta a Mónikát. Szerintem nem kellett volna kiteregetni a szennyest,ez két ember magánügye. Attól függetlenül,hogy én sem kedvelem Mónikát,de ezt túlzásnak tartottam a Muklitól.

#14 csoki 2009-02-26 09:07:34

Ne haragudj Mari,de olyan jelzővel illetem a Mónikát,amit gondolok róla,hiszen ez egy vélemény nyilvánításra megfelelő oldal. Az meg ,hogy ki hogy fog járni azt nem te döntöd el hálaistennek.

#13 EGERSZEGI TAMAS 2009-02-25 20:21:04

Monika igazságot mondta szerintem Gyula is ebben nem kellene mást belegondolni.mi lenne ebben a sansz Monikának hogy kerteljen

#12 Csicskó 2009-02-25 19:18:25

na és? ez mással is megtörtént és a kutya sem sajnálta! Ez van, így jártak!

#11 marcsimami 2009-02-25 16:05:23

Az a helyzet, hogy Mónyi már elmondta a saját verzióját a Gyulus meg így vágott vissza. Mónyival kapcsolatban egyetértek csokival, mert ez a nő borzadály. Akkora arca van, hogy egy előszoba tükörben sem fér el. A másik, pedig az, hogy a Mónyinak nem sok jogalapja van arra, hogy ossza az észt bárkinek is,mert ahozz neki kellene példamutató életet élni, nem nős pasikkal összebútorozni és esetenként gyereket szülni. Tudta, hogy a Gyula sem kezdő. Megérdemelték egymást.

#10 Mari 2009-02-25 15:41:35

Ne osztogass jelzőket, még veled is előfordulhat,hogy így jársz az nem szép ha az egyik viszont sarat dobál a másikra és ki beszéli!

#9 Csoki 2009-02-25 15:10:01

Mondjuk a Mónikát is elviselni oscar díjas teljesímény lehet.Legalábbis ami tükröződik róla,hogy egy öntelt, arrogáns, parancsolós picsa,aki hozzáértés nélkül osztja az észt,szerintem még a partnereit is az őrületbe kergethette.

#8 csikasszo 2009-02-25 14:03:34

Es pont Erdelyi Moni ad tanácsot a cigány musorában!Milyen celebek ezek? Mi az hogy celeb,kozonseges kis musor vezetok mert szinesznek is szarok kit erdekelnek?mert ok folynak a media csapjábol.Meg nonek is gyengek!Toluk az utcán jobbak vannak.Szemet mind a 3 foldi csatorna!Ezekkel a szarokkal egyutt!!!!

#7 hajdú klára 2009-02-25 13:55:25

Elég baj ez nekik ha már igy alakult...Ne ítélkezzünk már mások felett!

#6 judy 2009-02-25 12:52:28

ímádom

#5 judy 2009-02-25 12:51:51

akkor judy az enyém leht már....??:):)

#4 Vologya 2009-02-25 12:33:25

Akkor Geronazzo Mária milyen kategória?

#3 magánvélemény 2009-02-25 10:27:00

ez egyébként három nagyon randaaa nő, nem ébrednék mellettük

#2 Causio 2009-02-25 10:03:25

Nem tudom miért olyan érdekes, hogy kivel mi történik? Ez valami világbetegség!!!

#1 Szandra 2009-02-25 08:44:47

Hát igen, Mónika is csak az észt osztogatja műsorban. Inkább a saját háza táján kellett volna sepregetni a szemetet. Két gyerek két apától, na róla is lehetne véleményt mondani. A Gesztesi házaspár meg soha nem is voltak egymáshoz illőek, sok volt a korkülönbség.Adáéknál meg annyi,hogy csak türelemmel kellett volna lenni egy házasság két emberen múlik, nagyon gyerekesek mind a ketten. Judy meg párjánál előre látszott,hogy mennyire mások, nem kellett volna összeházasodni csak várni,hogy mi lesz, de hát nagy divat házasodni az úgynevezett sztárok között,mert ha az egyik férjhez megy vagy megnősül akkor nehogy már a másik lemaradjon. Minél többe kerül annál jobb, mert akkor még nagyobb sztárnak számítanak.De valójában a hétköznapi emberek sokkal normálisabbak minden tekintetben.A legtöbb hazai celeb, képmutató beképzelt ember!!!!!

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.