Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 augusztus 21., hétfő. Sámuel napja van

Keresés

2017. aug.

HKSzCSPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Belföld

James Gandolfini visszatér

bulváros.hu

2009 július 12., vasárnap 16:00

A Maffiózók újra képernyőn!

James Gandolfini, a Maffiózók című sorozatból jól ismert főszereplő mostanában a Broadway színpadát hódítja meg. Az egyik előadás szünetében egy rajongója beosont a színház épületébe. Gandolfini döbbenten konstatálta, amikor a szünet után visszament a színpadra, hogy a díszletben ott ül egy férfi.

Az illető közölte, hogy nagy rajongója és csak találkozni akart vele. A színész nem értékelte ezt a gesztust, és kilökdöste a betolakodót a kulisszák mögé, ahol a biztonsági emberek elkapták, majd kidobták a színházból. A közönség ebből semmit nem vett észre, mert mire felgördült a függöny, Gandolfini lehiggadt, csupán a kollégái látták a döbbenetet az arcán.

Július 12-én, vasárnap 00.30-kor a hatodik évaddal tér vissza a képernyőre Tony Soprano (James Gandolfini) és a Maffiózók többi szereplője. Csak emlékeztetőül: az ötödik évad végén Tony rájött, hogy nincs más választása, gondoskodnia kell a családjáról és legalább a saját klánján belül meg kell teremtenie a békét.

Nem lesz egyszerű a dolga, hiszen saját problémáit is csak nehezen, külső segítséggel tudja feldolgozni, illetve megoldani. Éppen ezért rendszeresen jár pszichiáterhez. Dr. Jennifer Melfi (Lorraine Bracco) végighallgatja, amint Soprano mesél a feleségéről, az anyjáról és a nehezen kezelhető gyermekeiről. Csak abban a kérdéskörben nem kíván könnyíteni saját lelkén, hogy milyen kegyetlenséggel számol le a riválisaival...

Címkék: 6. évad, Gandolfini, Maffiózók, RTL klub

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.