Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 június 29., csütörtök. Péter, Pál napja van
Belföld

James Gandolfini visszatér

bulváros.hu

2009 július 12., vasárnap 16:00

A Maffiózók újra képernyőn!

James Gandolfini, a Maffiózók című sorozatból jól ismert főszereplő mostanában a Broadway színpadát hódítja meg. Az egyik előadás szünetében egy rajongója beosont a színház épületébe. Gandolfini döbbenten konstatálta, amikor a szünet után visszament a színpadra, hogy a díszletben ott ül egy férfi.

Az illető közölte, hogy nagy rajongója és csak találkozni akart vele. A színész nem értékelte ezt a gesztust, és kilökdöste a betolakodót a kulisszák mögé, ahol a biztonsági emberek elkapták, majd kidobták a színházból. A közönség ebből semmit nem vett észre, mert mire felgördült a függöny, Gandolfini lehiggadt, csupán a kollégái látták a döbbenetet az arcán.

Július 12-én, vasárnap 00.30-kor a hatodik évaddal tér vissza a képernyőre Tony Soprano (James Gandolfini) és a Maffiózók többi szereplője. Csak emlékeztetőül: az ötödik évad végén Tony rájött, hogy nincs más választása, gondoskodnia kell a családjáról és legalább a saját klánján belül meg kell teremtenie a békét.

Nem lesz egyszerű a dolga, hiszen saját problémáit is csak nehezen, külső segítséggel tudja feldolgozni, illetve megoldani. Éppen ezért rendszeresen jár pszichiáterhez. Dr. Jennifer Melfi (Lorraine Bracco) végighallgatja, amint Soprano mesél a feleségéről, az anyjáról és a nehezen kezelhető gyermekeiről. Csak abban a kérdéskörben nem kíván könnyíteni saját lelkén, hogy milyen kegyetlenséggel számol le a riválisaival...

Címkék: 6. évad, Gandolfini, Maffiózók, RTL klub

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.