Tovább a bulvaros.hu-ra>>
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk az Önök részére.
OK
2017 június 29., csütörtök. Péter, Pál napja van
Címlapsztori

Prince visszajött a Szigetre

bulváros.hu

2011 augusztus 12., péntek 17:00

A Sziget első fesztiválnapján, szerdán, Pulp volt a Nagyszínpadon, Motörhead a metálhelyszínen, de sokan a kisebb helyszínek kulturális csemegéit ízlelgették. Prince például az Európa Színpad fellépőjének, Ana Mourának a koncertjét nézte meg.

A Sziget azért is egyedi folt a világ fesztiváltérképén, mert a nagy műfaji színpadok mellett számos olyan helyszín búvik meg a fák között, melyek a világ tán kevésbé populáris, de mindenképpen nagyon izgalmas produkcióit igyekszik csokorba gyűjteni. Ezt fedezte fel a nulladik nap sztárja, Prince, aki koncertje után másnap is kilátogatott a fesztiválra, hogy jó barátnőjét, a csodálatos hangú fado énekest, Ana Mourát megnézze a Sziget egyik új helyszínén, az Európa Színpadon.

Érdemes tehát a nagyszínpadok mellett csemegézni az egyéb színpadok és sátrak műsorából. Szerdán például a már említett Európa Színpadon lép fel egy finn "intézmény", korosztályának legsikeresebb zenésze, Ismo Alanko. Nem bánja meg, aki ellátogat a Nagy Utcaszínház helyszínre, ahol a német Pan.Optikum társulat produkcióját élvezhetjük.

Ugorjunk tehát fejest a Sziget programáradatába. www.sziget.hu/fesztivál - itt kell keresgetni.

Címkék: Prince, visszajött, Sziget Fesztivál, rendezvény

Szólj hozzá!

Neved:
E-mail:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:Ide írd az ábrán látható kódot:
 

Hozzászólások (0)

A D-VITAMIN HIÁNY VESZÉLYEI

MIT OKOZ A D-VITAMIN HIÁNYA?  

Makrobiotikus étrendajánló

Természetes egészségőrzés.