A biztonságos tartás érdekében ajánlott az extra nagyméretű melltartók használata

A biztonságos tartás érdekében ajánlott az extra nagyméretű melltartók használata

A nők 99%-a rendszeresen hord melltartót, bár a többségük nem szereti, és kifejezetten kényelmetlennek találja. Ami még ennél is rosszabb adat, hogy a nők nagy többsége rossz méretű, vagy rossz fazonú melltartót hord.

A rossz melltartó első sorban kényelmetlen, szorít, bevág, fulladozunk benne. A hátpánt méretének a mellkas kerületünk méretéhez kellene igazodnia, ehelyett számos alkalommal 5-10 centivel rövidebb pántot viselünk, vagy éppenséggel túl bő, és felcsúszik a hátunkon. Egy nem megfelelő fazonú melltartó nem olyan formájú, és méretű, mint a mellünk.

Elől vagy kibuggyan a mell a kosárból, vagy eláll a mellektől, és üreg képződik a kosár és a mellek között. Nem jó az sem, ha a kosár anyaga ráncolódik elől, mert túl nagy. Ezért fontos, hogy időt áldozzunk a melltartó vásárlásra, és fazonban, méretben megfelelő darabot vásároljunk.

A nagy mellekkel megáldott nők esetében különösen fontos a körültekintő vásárlás, hiszen nem mindegy milye anyagú, minőségű melltartó biztosítja a keblek tartását, ez által az egész nap úgymond kényelmét. Az extra nagyméretű melltartók esetében két fontos tényezőt vettek figyelembe a gyártók, az egyik, hogy a lehető legnagyobb mértékben nyújtson támaszt a melleknek, illetve a komfortérzetet nyújtson.

A nagyobb keblek nehezebbek is, így, ha nincsenek megfelelően alátámasztva, az hát – és vállfájdalmakat okozhat. Az extra nagyméretű melltartók esetében egy szélesebb hátpánt nagy segítség lehet, hiszen elősegíti a megfelelő tartást és kényelmet biztosít a nagyobb kosárméretek esetén is. A fehérneműket forgalmazó márka boltok szinte mindegyikében található extra nagyméretű melltartó így a nagy keblekkel rendelkező hölgyek is találnak megfelelő darabot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük