Hajózzon Budapesten

Hajózzon Budapesten

Törje meg a hétköznapi rutint, tartson szünetet az állandó rohanásban és vegyen részt egy hangulatos budapesti sétahajózáson.

Tudta, hogy Budapest Európa turisztikai szempontból hatodik legnépszerűbb városa? Csupán London, Isztambul, Párizs, Róma és Barcelona tudja lekörözni.

Fővárosunk azonban nem csak a külföldről érkezett turisták számára érdekes, évszakról évszakra megújulva kápráztatja el a magyarországi, sőt a budapesti lakókat is. Látványát, panorámáját egyszerűen nem lehet megunni.

A sétahajó Budapest egyik legnépszerűbb programja. A fővárost kettészelő Dunán hajózva elhaladnak a város legszebb épületei mellett. Nem véletlen került bele a Budai várnegyed az UNESCO Világörökség Programjába, látványa lenyűgöző, mégis sokszor anélkül szaladunk el mellette, hogy akár egy pillantást is rávetnénk. A hajóról elsőosztályú panoráma nyílik a budai dombok mögé lenyugvó naplementére és a kivilágított Budapest legszebb pontjaira, így például a hidakra, a Budai Várra és az Országházra is.

A budapesti sétahajók egész évben közlekednek, hétköznapi és hétvégi járatok egyaránt foglalhatók a legtöbb hajós társaságnál.

Kevés romantikusabb és megnyugtatóbb élmény van, mint egy ízletes pohár bor, vagy pezsgő társaságában csodálni a hajó fedélzetéről az egyre csendesülő fővárost. Látni, ahogyan a horizont alá bukik a nap és felvillannak a Parlament és az éjszakai város fényei.

Ha a hajózás élményét tovább szeretné fokozni különböző programok közül is választhat. Népszerűek például a különböző gyertyafényes vacsorával és zongoraműsorral egybekötött hajós programok. De rendszeresnek mondhatók a hétvégi hajós bulik is.

Lepje meg magát egy kellemes élménnyel, vagy vigye el barátait, családtagjait egy szórakoztató hajós programra.

Esetleg születésnap közeledik, vagy évfordulót ünnepelne? Ünnepeljenek szeretteivel különleges helyszínen a Duna közepén hajózva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük