Harmóniában kell lennem magammal (+ Fotók)

Harmóniában kell lennem magammal (+ Fotók)

Horgas Eszter, fuvolaművész az elmúlt húsz évben rendkívül intenzív életet élt: rengeteg fellépés, tanítás, és nemrég a televíziózás is belépett a képbe. Bár már zeneakadémista korából hozzászokott a kemény időbeosztáshoz, Eszter az utóbbi időben még inkább 200 fokon ég. Néha még abba is belefut, hogy arra eszmél fel a koncert közepén, hogy épp a miniszterelnöknek játszik. Ahogy mondja: nagyon zajlik most az élete, és ehhez bizony jó kondícióra van szüksége.

„Ha egy jótündér egykor azt mondja, hogy ezzel a hangszerrel ilyen csodákat élek meg, akkor nem hiszem el. Az életem messze meghaladja az álmaimat. Hihetetlen hálát érzek a sors felé, hogy ilyen életet élhetek. Csodálatos, gyönyörű, és elképesztő nagy felelősség.”

A fuvolaművésznő nem is merte ezt a világot álmodni magának. A 2003-as Carmen koncert óta, melyet Al Di Meolával közösen adott, páratlan lehetőségek és különleges utak nyíltak meg számára. „Akkor tudatosult bennem, hogy igen, az embernek hallgatni kell a belső hangjára és menni kell azon az úton, amire született.” – mondja.
Eszternek saját magára jut a legkevesebb ideje, mégis, amikor színpadra áll egy olyan felkészült, gyönyörű és energikus művészt lát a közönség, aki harmóniában van önmagával.

„Ez egy érdekes kérdés, ugyanis amikor a Zeneakadémiára jártam, sokszor kaptam azt a kritikát, hogy vigyázzak, nehogy azt figyeljék, hogy jaj, de szép vagyok és nem azt, hogy milyen teljesítmény nyújtok. Volt, hogy koncert után odajöttek hozzám, hogy Úristen, de szép voltál! Akkor az egy kicsit úgy hangzott, hogy jajaj, nem vagyok elég jó fuvolista… Rendbe kellett ezt tennem magamban, ugyanis szerintem az, hogy valaki jól játszik a hangszerén, az egy alapkövetelmény, Egészen másként van jelen egy olyan előadóművész, aki nyitott és nem bújik el a hangszere mögé. A mai világunk ugyanis nagyon igényli ezt a személyességet és nagyon hálás a közönség. „

Az Ultherapy és Infini kezelés kombinációja, amelyre Eszter rátalált nagyon hatékony, ugyanakkor egyszerű elven működik. A bőr mélyére juttatott ultrahang újra beindítja a kollagéntermelést abban a bőrrrétegben amelyben a megereszkedésért felelős kollagénállomány található, az Infini segítségével felsőbb rétegekbe juttatott rádiófrekvencia pedig a ráncok kialakulásáért felelős kollagén rostokat újítja meg. Így érhető el a bőr valódi 3 dimenziós megújulása. A változás csendes de látványos, az ismerősök általában azt jegyzik meg, hogy a páciens mennyire kipihentnek, fiatalosnak tűnik. Nem véletlen tehát, hogy ezek a nem-invazív kezelések ma már a legkedveltebbek Amerikában is.

„Persze az igazi dolgok belül dőlnek el, fontos, hogy milyen állapotban vagyunk, mit gondolunk magunkról, de egy ilyen segítség óriási lökést tud adni és az önbizalmat erősíteni. Én az életemben is szeretem a gyengéd dolgokat, ez a kezelés is ilyen. Nem agresszív, hanem finom. Mint én.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük