Hasplasztika képek: mire számíthatok műtét után?

Hasplasztika képek: mire számíthatok műtét után?

Ha megereszkedett a hasadon a bőr, több a zsírszövet a kelleténél, vagy épp szülés után nem nyerted vissza a régi alakod, akkor nézd meg, mit tud a hasplasztika! Ezzel a szépészeti beavatkozással újra esztétikus has érhető el. Most konkrét képek segítségével mutatjuk be, hogy mire számíthattok a műtét után.

 

Kinek ajánljuk a hasplasztikát?

 

Idővel, vagy a testi változásaink hatására a has alakja megváltozhat. Ha a hasfal megereszkedett és a has elveszíti korábbi lapos alakját, akkor a hasfal bőrének a feszessége hasplasztikával visszaállítható. A műtét során a laza, megnyúlt bőrt eltávolítják, így egy feszes hasi bőrt operálnak vissza. A metszést természetesen rejtett helyen ejtik, a páciens egyéni anatómiai tulajdonságait figyelembe véve úgy alakítják ki a heget, hogy az az alhas területén helyezkedjen el hosszú ívelt vonalként. Idővel a beavatkozás után bátran vehetnek fel a hölgyek bikinit vagy esztétikus fehérneműt.

Ha valaki nagyon megereszkedett hassal, ún. kötényhassal küzd, akkor a hasplasztika neki is ajánlott. Ilyenkor általában nem csak a felesleges hasi bőrt távolítják el, hanem az alatta elhelyezkedő zsírt is kivágják így jóval karcsúbb lesz a has átmérője, mint korábban.

A terhesség vagy egy nagyobb mértékű fogyás sok nő esetében együtt jár a formáját vesztett, pettyhüdt hassal. A megereszkedett, nem esztétikus bőr eltávolításával a nők nemcsak a felesleges bőrtől, hanem a fogyási vagy terhességi csíkoktól, a striáktól is megszabadulnak. A visszajelzések alapján a nők önbizalma a műtét után helyreáll, sokkal magabiztosabbak lesznek, és újra nagybetűs nőknek érzik magukat a hétköznapokban. A terhesség idején a has megnövekedésével olykor a hasizmok is eltávolodhatnak egymástól, a hasplasztika segítségével a hasizmok szétnyílása is megszüntethető. Illetve műtét után a kinyúlt bőrt kísérő, járulékos egészségügyi panaszok – mint a petyhüdt bőr alatti gombásodás, kiütések megszűnnek, így a páciens komfortosabban fogja magát érezni a hétköznapokon. Az esztétikusabb és egészségesebb has nem csak a páciens életminőségét javítja nagymértékben, hanem annak lelki és testi egyensúlya is helyreáll. A páciensek sokkal vonzóbbnak érzik magukat, önmagukkal sokkal jobban elégedettek, mint a műtét előtt.

 

Hasplasztika után

A műtéti előkészületek után a mindösszesen 2-3 óráig tartó műtétet minden esetben altatásban végzik, majd a következő napon rendszerint hazaengedik az embert, ahol további 3-4 napi otthoni pihenés javasolt. Mivel a has csak hónapok után nyeri el a végső alakját, 4-5 hétig speciális haskötő viselése ajánlott. A kompressziós ruhának köszönhetően az eredmény tartós lesz. És hogy milyen az eredmény? A hasplasztika műtét előtti és utáni képeket a www.drfalus.hu linkre kattintva érheted el.

 

Műtét utáni teendők

A műtét után hamar vissza lehet térni a munka világába és a hétköznapi életbe. Pár dolgot, mint a sportot, a napozást vagy szoláriumozást a teljes gyógyulás érdekében hónapokig kerülni kell. A sebet természetesen tisztán kell tartani, és vigyázni kell rá, hogy folyamatos víz ne érje, így ebben az időben a fürdőzés vagy strandolás tilos.

De ahhoz képest, amilyen gyönyörű végeredmény várható szinte semmi az a pár hónap odafigyelés.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük