Hogyan találjuk meg a tökéletes eljegyzési gyűrűt?

Hogyan találjuk meg a tökéletes eljegyzési gyűrűt?

Mielőtt rákerülne a sor a nagy kérdés feltevésére, a leendő vőlegény legtöbbször igyekszik nagyon hatékonyan és körültekintően kitalálni, hogy vajon a kedvese milyen gyűrűre is vágyik igazából. Ilyenkor körbejárja a barátokat, az ismerősöket, a rokonokat. A legjobb, ha van húga vagy nővére a menyasszonynak, mert talán ő az egyik leginkább kompetens személy ebben a kérdésben.

Ez a lázas kutatás és munka nem kis teljesítménnyel jár, főleg az általában olyan kevésbé férfias témában, mint az eljegyzési gyűrű választás. Hogy ne járjon kellemetlen pillanatokkal és élményekkel az eljegyzés, összeírtunk néhány ötletet, melyre már az elejétől kezdve érdemes odafigyelni.

Mindig nézzük meg és tartsuk szem előtt, hogy kedvesünk mely drágakövet szeretné leginkább az ujján látni. Abban biztosak lehetünk, hogy a gyémánt nem lesz egy kicsit sem ellenére, így ha eljegyzési gyűrűben a gyémántot választjuk drágakőként, akkor biztos, hogy nem nyúlhatunk mellé.

Ezután azt érdemes még a gyűrű formájára nagyon figyelni. Milyen legyen a dőlése, milyen legyen a kövek berakása és hogy egyszerre hány kő is legyen rajta egészen pontosan. Mindebben segítséget nyújthat egy igazi ékszerspecialista. Ne habozzunk és kérjük ki a véleményét bármikor!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük