A magán fogászat nem olcsó, de előnyösebb az államival szemben

A magán fogászat nem olcsó, de előnyösebb az államival szemben

Az egyik szaktársammal alkalmi munkát vállaltunk az egyetem mellett, egy étteremben voltunk felszolgálók. Bár ez idő alatt sok hasznos tapasztalatot szereztünk, úgy éreztük, hogy egy jó gazdasági diplomával a kezünkben itt az ideje egy komolyabb pozíció megpályázására.

Először azt gondoltuk, hogy a területhez tartozó szaknyelv elsajátítása idegen nyelven mindenképpen növelné az esélyeinket a nemzetközi cégeknél. Ennél a pontnál viszont kialakult köztük egy kisebb vita. A barátnőm úgy vélte, hogy a nyelvvizsgaközpont által szervezett tanfolyam egy jó lehetőség, mivel igyekeznek azt úgy alakítani, hogy mindenki megismerhesse a követelményeket. Én viszont inkább egy magántanárt választottam volna, aki sokkal rugalmasabb, és jobban tud alkalmazkodni az esetlegesen felemerülő különleges igényeinkhez.

Ebben a kérdésben ugyan nem, de abban teljesen egyetértettünk, hogy az állásinterjúkon a tökéletes megjelenés is fontos, ezért ideje rendbe tenni a fogainkat is. Az is egyértelmű volt, hogy a magán fogászat mellett tesszük le a voksunkat. Hogy miért is?

  1. Lehetőségünk van megválasztani a fogorvosunkat

A fogorvosnak és a páciensnek fontos bizalmi kapcsolatot kialakítania, mivel az egészségügyi problémáinkról nehéz beszélni, de a minket kezelő személy számára minden panasz jelzésértékű lehet. Ha csak kényszerből keressük fel a fogorvost, aki nem is mindig elérhető, akkor joggal érezhetjük azt, hogy könnyebb bevenni egy fájdalomcsillapítót és hagyni az egészet. Szerencsére a fogorvosbudapest.info is ezt az elvet vallja. Ők azt szeretik, ha pácienseik végül valóban mosolyogva távoznak, és még a kellemetlen helyzeteken is át tud lendülni az orvos és a beteg együtt.

  1. Elég időt szánnak ránk

Egy magán fogászat, mint például a fogorvosbudapest.hu meglátogatása időponthoz kötött. A közegészségügyben szintén sok helyen ugyanez a helyzet. Bár csúszások a magánrendelőkben is előfordulnak, a fogorvos ismeri a kapacitását, és a sürgős esetek kivételével igyekszik úgy alakítani a napját, hogy minden páciensre jusson elég idő. A fogorvosbudapest.info ráadásul még igyekszik tájékoztatni is bennünket a megnövekedett forgalomról, például a nyári szabadság vagy az ünnepi időszak előtt.

  1. Jól felszerelt rendelő

A magán fogászatokon fizetni kell, ez tény. A rendelő üzemeltetője viszont a bevétel egy részét folyamatosan fejlesztésekre költi. A közintézményekben sokszor csak pályázat útján van lehetőség egy komoly gép beszerzésére, ez pedig éveket is igénybe vehet. A fogorvosbudapest.info rendelője teljes mértékben fel van szerelve modern eszközökkel, ami szintén megerősített bennünket a döntésünkben.

  1. Speciális igények

Egy rendelőnek nem csupán azért kell jól felszereltnek lennie, mert az új gép kicsit halkabb, mit a régi, és ez kevésbé zavaró, hanem mert az eszközpark (és a szaktudás) nagyban befolyásolja a fogorvos által használható módszerek körét. A fogorvosbudapest.info oldalt böngészve részletes, ugyanakkor közérthető írásokat olvashatunk a náluk aktuálisan elérhető kezelésekről. Ha nem találunk információt arról a terápiáról, amire úgy gondoljuk, hogy szükségünk lenne, javasolt a rendelővel egyeztetni a megadott elérhetőségeken. Bár mivel magán fogászatról van szó, valószínűleg tudnak rugalmasak lenni. Mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy első körben alaposan megvizsgálnak, majd pedig az eredmények alapján igyekeznek a lehető legjobb megoldást megtalálni részünkre. A fogorvosbudapest.info a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektet, vagyis arra, hogy a kezelés végeztével a helyes szájápolási technikák elsajátítása mellett megőrizhessük fogaink immáron visszanyert egészségét.

A fogorvosbudapest.info-nál szerzett tapasztalataink nekünk nagyon jók voltak, és most már sokkal magabiztosan nyitjuk ki a szánkat – akár a tanfolyamon, akár egy állásinterjún.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük