Bosch Klíma

Bosch Klíma

A nyár jött és ment, de Ön még mindig nem választotta ki új klímáját a Bosch klíma mindig remek választás, elérhető áraival és minőségi felépítésével. Ne habozzon és válasszon Nálunk Bosch klíma terméket!

A Bosch céget talán nem kell senkinek bemutatnunk, bár legtöbbünk konyhatechnikai vagy kerti eszközök miatt ismerik. Pedig ez a nagy múltú német cég az ipar különböző területein is nagyot alkot. Legyen szó autóiparról, csomagolástechnikáról vagy éppen a klímagyártásról.

A klíma piacon az ár- érték arány tekintetében egy elérhető és megbízható minőséget képvisel, melyet érdemes az Ön otthonában is kipróbálni.

Klímavásárlásnál az egyik szempont, hogy megfelelő méretű legyen a kívánt hatás eléréséhez. Ma már szinte csak inverteres klímákat lehet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy az inverternek köszönhetően áramfelhasználása a lehető leggazdaságosabb. Azonban a teljesítményt mindig a helység, lakás méretéhez kell választanunk, ehhez azonban jobb, ha szakember segítségét kérjük.

A vásárlás előtt gondoljuk végig azt is, hogy milyen funkciókat szeretnénk a légkondicionálóban. A legtöbb klíma már hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik. A Bosch klíma hűtő módban A++, fűtő módban A+ energiaosztályúak. A fűtés kapcsán a meleget a kültéri egység termeli, és a hőszivattyú segítségével jut be a lakásba. Ezen felül hasznos lehet az időzítő is, amellyel könnyen beállíthatjuk, hogy mennyi ideig menjen a klíma.

A Bosch Climate klímacsalád az összes elvárásnak megfelel és árban is abszolút elérhető. A beépített fűtőszállal biztosítja a zavartalan működést, fűtő funkció esetén a készülék -15 Celsius fokos külső hőmérsékletig tartja melegen otthonát. A beltéri egység működése időzíthető, automata légterelésű, a ventilátor 5 fokozatú. Csendesen és gazdaságosan működik.

A Bosch klímák ára teljesítményüktől függ, 170 ezer forinttól 250 ezer forintig terjedhet. Ezen felül mindenképpen számoljunk szerelési költségre, amely szolgáltatótól függően csekély mértékben változhat.

Válassza a Bosch csúcsminőségű klímáit és kérje segítségünket a megfelelő készülék kiválasztásában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük