Erdélyi Mónika és Mukli Gyula: Nincs közös jövőnk!

Erdélyi Mónika és Mukli Gyula: Nincs közös jövőnk!

2009 február 19., csütörtök 14:45

Többé nem alkot egy párt Erdélyi Mónika, és Mukli Gyula. Hogy valami nem stimmel, azt régóta sejteni lehetett, hiszen Mónikáék hatéves kapcsolatuk alatt többször nekifutottak az esküvőnek, de az oltárig egyszer sem jutottak el.

A Bors információi szerint Erdélyi Mónika és Mukli Gyula már jó ideje nem élt kiegyensúlyozott kapcsolatban, de megpróbáltak boldognak látszani. Az udvarias mosolyok mögött azonban drámák zajlottak. Mónika tavaly augusztusban a Bors hasábjain beszélt az akkor már sokadszor elhalasztott esküvőjükről:

 Egyelőre lekerült a napirendről. Nem is mondok ezzel kapcsolatban többet, mert mindenki számon kéri rajtam később. Ha bármi történni fog, nem titkoljuk el – mondta, és tegnap este be is váltotta ígéretét az RTL Klub Fókusz című adásában.

 Nincs többé közös jövője ennek a kapcsolatnak kezdte Erdélyi Mónika az RTL Klub kamerái előtt. A kismama, bár igyekezett erősnek mutatkozni , megtört arccal beszélt tönkrement kapcsolatáról:

 A különbözőségünk volt az oka annak, amiért egymásba szerettünk, és pont ez az, ami miatt most szakítunk. Nem akartuk megvárni, hogy naponta üvöltözzünk egymással, inkább elválnak útjaink. Én is mást akartam, Gyuszi is – mondta a műsorvezetőnő, aki közben végig közös gyermeküket, a másfél éves Olíviát ölelte.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük