Heti horoszkóp 2015.08.30-ig.

Heti horoszkóp 2015.08.30-ig.

Heti horoszkóp!

Kos (III. 21 – IV. 20.)
Ezen a hétenhajlamos lehetsz túlhajszolni magad, épp ezért ebben az időszakban a szokottabnál jóval feszültebb lehetsz. Pároddal azonban most olyan közeli, gyengéd pillanatokra számíthatsz, melyekből erőt meríthetsz s megnyugodhatsz. Amennyiben egyedülállóvagy, igyekezz minél több szabadtéri tevékenységet végezni, hisz ezáltal csökken a stressz, és újult erővel indulhatsz neki a hamarosan beköszöntő ősznek.

Bika (IV. 21 – V. 20.)
Számíts rá, hogy ezen a héten rengeteg új ötleted és meglátásod lehet, amelyekből rengeteget profitálhatsz a hamarosan beköszöntő őszi hónapokban. Amennyiben van párkapcsolatod, érdemes most alapjaiban átgondolnod azt, mivel most könnyebben megoldhatod a meglévő problémákat. Amennyiben egyedülálló vagy, számíthatsz rá, hogy lehetőséged nyílik egy kis kacérkodásra.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)
Ezen a héten fel kell készülnöd rá, hogy munkahelyeden a szokotnál feszültebb lehet a légkör egy bizonyos személynek köszönhetően, ezt azonban meg tudod oldani, ha empátiát gyakorolsz. Pároddal kapcsolatban elfoghat a bizonytalanság érzése, mintha nem lenne hozzád őszinte, de várj türelemmel, ne ítélj elhamartkodottan. Amennyiben nincs párkapcsolatod a hét elején mélabúsab lehetsz, a hét végével azonban a jóidővel együtt térhet vissza pozitív hangulatod is.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)
A héten több olyan feladat is váér rád munkahelyeden, amelyekkel eddig még nem találkoztál, ezért nagy lehet rajtad a nyomás. Fontos, hogy tudj nyugodtan gondolkozni és kellőképpen összpontosítani. Párkapcsolatodban felmerülhet egy rég eltemetett probléma, amely szintén próbára teszi lelkedet, így különösen fontos hogy nyugodt légy és végre rendezni tudd a helyzetet. Egyedülállóként olyan helyről élrkezhet érzelmi megnyilvánulás ahonnan nem is számítanál rá.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)
Most sok minden kicsúszhat a kezedből, lehet, hogy nem tudsz olyan teljesítmény nyújtani munkahelyeden mint szeretnél, de akár otthon is elodázhatod a teendőket. Mindezek ellenére azonban jó hangulatban telhetnek a napok. Társad egy olyan ötlettel állhat elő, amit fontolóra vehettek. Egyedülálló vagy? Egy régi ismerős jelentkezhet, aki miatt nosztalgikus hangulatba kerülhetsz.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)
A memóriád mostanában nem a legjobb, emiatt pedig gondjaid adódhatnak a munkahelyeden. Ha elég időt szánsz a pihenésre, a megfelelő minpőségű feltöltődésre, jobban koncentrálhatsz majd a feladataidra. Ha párkapcsolatban élsz, egy olyan kérdést vitathattok meg, ami pontot tehet egy régóta húzódó probléma végére. Egyedülállóként valaki közeledhet feléd, akit talán még szimpatikusnak is találsz.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)
Ezen a héten új irányt vehet az életed: olyan döntést hozhatsz meg, ami a közeljövődre nagy befolyással lehet. Ha párkapcsolatban élsz most a társaddal is választóvonalhoz érhettek – a végkimenetel csakis tőletek függ, jól gondold meg, mi számodra a fontossági sorrend. Egyedülállóként valaki felkeltheti az érdeklődésedet, egyelőre azonban óvatosan bánj vele, ne ugorj bele semmibe.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)
Az elkövetkező napokban forrófejűen viselkedhetsz: olyan kijelentések is elhagyhatják a szádat, amelyeket megbánhatsz. Ha azonban egy kicsit megértőbben viszonyulsz másokhoz, akkor lazábban veheted a dolgokat. A pároddal is előfordulhatnak viták, ám az iménti taktikával ezeket is elsimíthatod. Egyedülálló vagy? Ha a héten randira mész, az most jó hangulatban telhet.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)
A héten egy új ötlettel állhatsz elő a munkahelyeden, amivel akár a főnököd dicséretét is begyűjtheted. Ügyelj azonban arra is, hogy a kapcsolatodra elég időt fordíts, különben váratlan problémák merülhetnek fel köztetek. Ha egyedülálló vagy, egy ellenkező nemű kollégád meglepően kedvesen bánhat veled a héten, aminek örülhetsz.

Bak (XII. 22 – I. 20.)
Ha azon gondolkozol, hogy fizetésemelést kérj, ezekben a napokban érdemes lehet kezdeményezned, ugyanis előfordulhat, hogy a szerencse melléd szegődik. A kapcsolatodban mást várhatsz el a párodtól, mint amit végül kapsz, ezért csalódhatsz benne. Egyedülállóként a tudomásodra juthat egy olyan információ, amely számos új kérdést vethet fel benned.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)
Ez a hét felülmúlhatja a várakozásaidat: több kisebb-nagyobb sikerélmény is bearanyozhatja a napjaid, ezért aztán mosolygós hangulatba kerülhetsz. A társaddal sikerülhet megbeszélnetek egy problémát, amit eddig nem mertél felhozni. Nincs párod? Valami vagy valaki a múltadból újra megjelenhet, és ez visszatarthat abban, hogy a jövőd felé nézhess.

Halak (II. 20 – III. 20.)
A hét folyamán egy olyan szituációba keveredhetsz, amiben tanácstalanná válhatsz azt illetően, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy azzal lehetőleg ne sérts meg másokat. A párod egy olyan dologgal állhat elő, amivel feldobhatja a hangulatodat. Egyedülállói vagy? Egy ismerősöd értékes tanácsot adhat neked, amely jó hatással lehet rád.

A horoszkópot készített: Horváth István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük