Írjuk meg saját történetünket egyedi pólókkal

Írjuk meg saját történetünket egyedi pólókkal

Mindig is nagyon szerettem történeteket írni. Már gyerekként észrevettem, hogy egészen van tehetségem az íráshoz, ekkoriban azonban még nem tudtam, miként lehet rendes történetet írni. Nagyon sokáig az volt bennem, hogy felnőttebbnek akartam mutatni magamat, mint amennyi idős voltam. Ezért megpróbáltam olyan történeteket írni, amikhez egyáltalán nem volt tapasztalatom. Visszanézve ezek az írások egyébként ambiciózusok, de látom rajtuk azt a sok kis bizonytalanságot, ami most már eltűnt.

Mivel rájöttem, hogy az íráshoz a legjobb fűszer maga az élet. Nem számít, hogy milyen a képzeletünk, ha az nem társul valós tapasztalatokkal. És itt most nem a drámai történetekre gondolok csak. Hanem egyszerűen arra, hogy jártunk-e már elég helyen ahhoz, hogy el tudjunk készíteni bizonyos leírásokat. Ezekben fejlődtem talán a legtöbbet az évek során és nagyon örülök, hogy még mindig sokat tanulhatok.

Nincs ez másképp az ajándékokkal sem. Régen mindig az utolsó pillanatban gondoltam csak a szeretteimre, azóta azonban, hogy rátaláltam egy póló készítő oldalra, minden ilyen gondom megoldódott ezzel kapcsolatban. Pedig nem hittem volna, hogy Lolmarkt fogja megmenteni az édesapám 50. születésnapját. Alapból tényleg nem voltam biztos benne, hogy mit vegyek neki, úgyhogy elkezdtem az interneten keresgélni. A Lolmarkt oldala pedig a póló készítő funkciójával olyan volt, mint a megváltás.

Alapból mikor belép az ember az oldalra, már rögtön érzi, hogy itt nincs szó átverésről. Nem idegesítő reklámok fogadnak majd minket, hanem amiért jöttünk: végtelen választék feliratos pólókból. Nagyon fontos nekem a kialakítás, hiszen ezen múlik az, hogy mennyi időt fogunk tölteni az adott oldalon. Az interneten pedig mindig nagy verseny van, szinte végtelen számú konkurens oldal között. A Lolmarkt azonban tudta, hogy miként lehet meggyőzni a lehetséges vásárlót, én pedig elkezdtem böngészni a választékot.

Persze ebben nagyon könnyen el lehetne veszni, úgyhogy rögtön igénybe is vettem az oldal felső menüjét. Ennek segítségével ki tudjuk választani a minket érdeklő kategóriát, a találatokat pedig ehhez igazítva szűkíti le. Rámentem a születésnap kiírásra és azonnal elkezdtem mosolyogni, ahogy megláttam, pontosan milyen pólókat is ajánlanak nekünk. A feliratok viccesek és nagyon találóak. Néhány közülük annyira specifikus, hogy el sem bírtam hinni, hogy még ennyi hasonló apa van a világon, mint az enyém.

Rákattintottam az egyikre, ami megtetszett és tovább olvastam a részleteket. Az online pólóvásárlásnál természetesen a legnagyobb probléma az, hogy nem lehet felpróbálni. Mivel azonban ajándékról van szó, erre egyébként sem lett volna lehetőségünk. Viszont körülbelül tisztában voltam azzal, hogy apa mekkora ruhákat hord, úgyhogy kiválasztottam az ennek megfelelő méretet. Rendes boltokban sokszor erre sincsen lehetőségünk. Arról nem is beszélve, hogy az adott póló színét is mi határozhatjuk meg, ezzel még egy kicsit egyedibbé téve az ajándékunkat.

Tetszett, hogy a pólók minőségi anyagból készültek és mégsem kérnek el tőlünk értük egy vagyont. Boldogan helyeztem be a kosaramba azt, amelyikre végül esett a választásom és elkezdtem a rendelés folyamatát. Nem kell ettől sem megrémülni, akkor sem, ha nem használunk gyakran internetet. A Lolmarkt egyszerűvé teszi mindenki számára, mivel minden lépéshez érthetően ki vannak írva az utasítások. Ennek köszönhetően pedig hamar készen is voltam az egésszel, a póló pedig megérkezett az előre ígért időpontban. Apának nagyon tetszett és biztos vagyok benne, hogy más ünnepekre is igénybe fogom venni ezt a póló készítő oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük