Női intimplsztika

Női intimplsztika

A hölgyek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy az intim területük esztétikai megjelenésével meg legyenek elégedve. Mivel minden ember egyedi, ezért az intim területek is különbözőek. A tökéletesség és a szépség is szubjektív.

 

Ha egy nő elégedetlen a nemi szervével, akkor visszahúzódóbbá, szemérmesebbé válhat. Ennek következtében teljesen elutasító lehet az intim együttléteket illetően, megfosztva ezzel önmagát és a kedvesét is az intim örömöktől.

 

A kisajak plasztika a leggyakoribb intimplasztikai beavatkozás, ami a megnagyobbodott, túlérő,  kilógó, aszimmetrikus kisajak és a hüvely közvetlen bemeneti területének korrekcióját jelenti.

Mint minden sebészi beavatkozás elött, így az intimplasztika elött is teljes körű kivizsgáláson és előzetes személyes konzultáción kell részt vennie a páciensnek.

Az ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel, általában körülbelül fél-egy órán belül elvégezhető műtét után a páciens saját lábán hazamehet.

A beavatkozás utáni közvetlen, elsődleges gyógyulás ideje (sebgyógyulás, duzzanat megszűnése) körülbelül két-három hetet vesz igénybe, majd három hónapos regeneráció után elnyeri végleges formáját az intim testrész.

 

Az intimplasztikai műtéteknek köszönhetően magabiztosabbá válhat, szexuális élete színesebb és izgalmasabb lehet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük