Építőipari állvány az igényes munkákhoz

Építőipari állvány az igényes munkákhoz

Legyen szó családi ház, vagy bármilyen más épület felhúzásáról a munkák jelentős része egyszerűen nem végezhető el a talajszint magasságából. Az építőipari állványrendszer jelenlétét muszáj biztosítani, mert így kivitelezhetőek az olyan feladatok, mint a homlokzatok kialakítás, felújítása, hőszigetelés elvégzése. Amíg régen az állványzatok szinte minden esetben fából készültek, addig mára a technológia kiforrta magát és leginkább a fémszerkezetek kapnak főszerepet.

Ezek legnagyobb előnye a gyors össze, majd szétszerelhetőség. Az építőipari állvány kiválasztásánál azért megéri figyelni a részletekre, hiszen azok paramétereik eltérhetnek egymástól. Az egyedi igényeket minden bizonnyal remekül kiszolgálják a PERI termékek.

A PERI UP Flex moduláris építőipari állvány

A 75 vagy 100 cm-es standard rendszerszélességgel rendelkező építőipari állvány olyan sajátos fejlesztéseket kapott, mint a vízszintes hevedereken lévő Gravity Lock. Ez kimondottan gyors szerelhetőséget kínál, amihez még hozzájárulnak a beépített járótábla rögzítések. A magas fokú biztonságot leginkább az garantálja, hogy a következő szint korlátainak szerelése, a meglévő, teljesen biztonságos szintről végezhető el. Az építőipari állvány járótáblái közvetlenül rászerelhetők a vízszintes hevederekre.

A bonyolult homlokzati geometriákhoz való illesztés sem fog problémát okozni a 25 cm-es rendszer rasztereknek hála. Tudjon meg ennél is többet a peri.hu weboldalon és mérje fel az egyedi építőipari állvány kínálatot, amiből igénye szerint válogathat. Tegye egyszerűbbé és gyorsabbá ilyen formában a munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük