Hódít a retro – legyen jelen az otthonodban is!

Hódít a retro – legyen jelen az otthonodban is!

Nagyon szépek a modern bútorok, háztartási gépek, berendezési stílusok. Sokan említik azonban hátrányként, hogy nagyon egyformák. Nincs semmi egyediség, mindenhol ugyanazt lehet látni, csak más-más elrendezésben, esetleg a színek különböznek. Ha neked se igazán jönnek be az egyenbútorok, ellenben szereted a régebbi tárgyakat, van egy jó hírünk: a retro még mindig hódít, csak tudnod kell, hol keresd!

A hipermodern háztartási nagygépek mellett szerencsére még most is elérhetők a retro változatok. Az Alza kínálatában például egy egész kategóriát szenteltek a retro háztartási nagygépeknek, így kedvedre szemezgethetsz az igazán stílusos, egyedi hűtőszekrények, mikrók, tűzhelyek között.

Mindent tudnak, amit a modernek, csak egyedibbek

A modern gépek esetében azért meg kell említeni, hogy számos technikai újítás kényelmesebbé teszi a használatukat a régiekkel szemben. Emiatt minimum megfontolandó, hogy a retro mellett tegyük le a voksunkat. De nem kell aggódni, a ma kapható háztartási gépeknek ugyanis csak a designja retro, tudnak mindent, amit egy 21. századi eszköztől elvárunk.

Éppen csak annyiban mások, mint a modern gépek, hogy adnak egy kis fűszert az otthonodnak: nem a megszokott, sablonos designt adják, hanem egy kis egyéniséget visznek bele. Mostanság egyébként nagyon is divatos a különböző lakberendezési stílusok keverése, együttes alkalmazása, így egy-egy ilyen elem is elég ahhoz, hogy feldobják az otthonodat.

Milyen egy retro háztartási gép?

Leginkább úgy kell elképzelni, hogy a régi idők formavilága jelenik meg bennük, de bármilyen színben elérhetők, így biztos, hogy be tudod majd illeszteni az otthonodba. Mindenféle háztartási gépet megtalálhatsz retro kivitelben, amire szükséged lehet a mindennapokban, így komfort terén egyáltalán nem kell hiányt szenvedned, nyugodtan kiélheted a fantáziádat a berendezést illetően!

Ha szívesen felmérnéd a kínálatot, megnéznéd, milyen háztartási gépeket tudsz egy kicsit régiesebbre cserélni az otthonodban, nézz szét az Alza oldalán!

A fotó forrása:
gwycech / Shutterstock.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük