Pommette pelenka kedvező árakon

Pommette pelenka kedvező árakon

Ha a kisbabád számára pénztárcabarát, mégis kiváló minőségű pelenkát keresel, a francia tulajdonban levő Pommette márka termékei a te tetszésedet is elnyerik majd. Kíváncsi vagy arra, hogyan vált ez a kis vállalkozás néhány év alatt nemzetközileg is elismert céggé? A rövid történeti áttekintés után azt is megtudhatod, mi a Pommette pelenka egyre növekvő népszerűségének a titka.


Folyamatos fejlesztések a tökéletes kényelemért

A Pommette mögött a Celluloses de Brocéliande vállalat áll, amely több, mint három évtizede vásárolta meg az addig spanyol tulajdonos által vezetett pelenkaüzemet Bretagne szívében. A gyár ekkor még csupán két gyártósorral és néhány alkalmazottal működött, de a beruházásoknak köszönhetően a termelés gyors növekedésnek indult. A Pommette pelenkaüzem megszerzését követően az új cégvezetők egyértelmű irányt szabtak a fejlődésnek, nem titkolt célkitűzésként a nemzetközi piacok elérését fogalmazták meg.
A sikereiket mutatja, hogy a pelenkáik a következő években Franciaország szerte elismert termékkekké váltak, mára a háztartások mellett közel 2000 bölcsődében használják napi szinten őket. A hazai előretörés után Európa más országaiban is sikerült megvetni a lábukat. A titok a minőségben és a kedvező árakban rejlik, melyek miatt a Pommette pelenka a nagyobb gyártók drágább termékeivel is képes felvenni a versenyt.

Miben jó a Pommette pelenka?

A magas színvonalat képviselő Pommette pelusok a gyár működése óta folyamatos fejlesztéseken mentek keresztül, hogy a babák számára minden körülmények között komfortos viseletet biztosíthassanak. Jól szellőznek, ezáltal nem engedik, hogy az érzékeny babapopsi a nedvesség hatására kipirosodjon. A kellemetlen pelenka kiütések elkerüléséhez a jó nedvszívó réteg is hozzájárul. A pamuthoz hasonlító, nagyon puha anyag pedig hosszú időn át ideális komfortérzetet nyújt a babáknak. A cég a hagyományos nadrágpelenkák mellett, a könnyen felhelyezhető Pommette bugyipelenka gyártásával is foglalkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük