Ezért jó választás az állattartó sátor

Ezért jó választás az állattartó sátor

Az állattartás egy olyan feladat, amit fontos kellő alapossággal megtervezni. Természetesen nem mindegy, hogy valaki a saját igényeinek, táplálkozásának kielégítésére teszi ezt meg vagy nagyüzemi gazdálkodásban gondolkodik. A lehetőség adott mindkét helyzetben, de ugyanúgy gondoskodni kell a jószágok biztonságáról. Erre tud megoldást kínálni a prémium kategóriás állattartó sátor. Vegyük példaképpen a baromfik tartását.

Ez háztáji udvarban megszokott és nem is jár komolyabb kihívással, de tanyákon akár jelentős veszteséggel számolhat a gazda, ha figyelmetlen. A ragadozó madarak, rókák nagy örömmel lakmároznak a könnyű prédából, így garantálni kell a védett körülményeket. Az állattartó sátor ezen feltételeket tökéletesen nyújtani tudja.


Milyen előnyökkel rendelkezik az állattartó sátor?

A nagy népszerűségnek örvendő Shelterall állattartó sátor változatok tartós megoldást biztosítanak és egyszerűen telepíthetők. Kifejezetten olyan környezetben ajánlott az alkalmazásuk, ahol a hagyományos építési módokra nincs esély, illetve az idő is sürgető tényező. Több kivitelben, méretben érhetők el. Az állattartó sátor készülhet továbbá hőszigetelt kivitelben, ami a téli szezonban előnyös, valamint zárt, esetenként nyitható oromfedésre is van lehetőség.

A helyszínre szállítás egyszerűen elvégezhető, ott pedig hegesztésmentesen összeállítható minden különösebb nehézség nélkül. A felállítás megoldható kalákában, vagy van erre lehetőség szakmai segítséggel. Az állattartó sátor csomag minden fontos alkatrészt tartalmaz, amire csak szükség van a használat során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük