Így dolgozik egy hasplasztika specialista

Így dolgozik egy hasplasztika specialista

Ahogy minden műtét, a plasztikai beavatkozás esetén is fontos, hogy a lehető legjobb szakember mellett tegyük le a voksunkat. Hiszen a szépészeti beavatkozáson alapvetően rengeteg minden múlhat. Önbizalom, a társadalmi elfogadás, és még sorolhatnánk. Az alábbi cikkben egy azt boncolgatjuk, hogy mitől is profi egy profi.

 

Milyen esetben lehet szükséges a hasplasztika elvégzése?

Lényegében azt mondhatnánk, hogy minden olyan eset idesorolható, amikor hirtelen bőrváltozás következik be a hasunkon. Ez többnyire szüléstől alakulhat ki, amikor a már-már csúcsosodó pocakból hirtelen jó néhány centivel kevesebb lesz. Természetesen ez a hirtelen, nagyobb mennyiségű fogyás bekövetkeztével is igaz. Idesorolható még az erősen striás, valamint a kötényhas is.

 

Ilyenkor ugyanis a szervezetünk, és a bőrünk nem minden esetben tud kellőképpen visszahúzódni. Sok esetben marad ott egy lógó, kényelmetlen, és nem túl esztétikus bőrfelesleg, amely a kor előrehaladtával egyre inkább romlik.

Hogyan válasszunk szakembert?

Fontos kérdés lehet az, hogy hogyan válasszuk ki a hasplasztika specialistát. Nos, első lépésként érdemes felmérni azt, hogy a környezetünkben kik foglalkoznak a szakterülettel. Ez után szűkítenünk kell a kört bizonyos funkciók szerint.

Idesorolható például a referencia munkák megtekintése, képek formájában amennyiben lehetőségünk van rá. Hiszen ennél jobban semmi nem igazolhatja a profizmust és az igazi szakértelmet.

Emellett egy személyes konzultáción is mindenképpen vegyünk részt a top 3 kiválasztott doktorral. Ezen a találkozón ugyanis kendőzetlenül láthatjuk, hogy kivel is állunk szemben.

 

Végül pedig a hasplasztika ár is nagyon hivalkodó lehet, hiszen tükrözheti a teljesítményt. Bizony gyakran fordul elő, hogy ami túl olcsó, azért nem kapjuk meg azt a magas minőséget, amire mi éppen vágyunk. Így itt is érdemes megtalálni az arany középutat!

Egy igazi hasplasztika specialista

Dr. Falus György hasplasztika specialista már a 90-es évek eleje óta foglalkozik plasztikai műtétek elvégzésével. Ez alatt pedig rengeteg pácienst kezelt, amelyből egyértelműen következtethetünk a biztos tudásra, és szakértelemre. Egy plasztikai sebész pedig akkor nevezhető igazán kiemelkedőnek a szakmájában, ha képes mindig frissíteni a tudását és haladni a korral, az aktuális, legújabb eljárásokkal.

A doktor minden esetben személyes konzultációt kér, mielőtt árat szabna a hasplasztikának és az egyéb beavatkozásoknak. Többek között erre azért van szükség, mert minden test, minden kezelendő eset más és más. Illetve ez egy remek alkalom arra, hogy pontról pontra át tudja beszélni a pácinessel azt, hogy miért és milyen jellegű változtatásra van szükség. Természetesen a doktor ismerteti a műtét előtti teendőket, magát a beavatkozást, valamint a lábadozás időszakát is. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem ér minket meglepetést a hasplasztika alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük